Oslo på nett
eoslo.net

Klubber, lag og foreninger Oslo


De som har vanlige eller spesielle interesser finner kanskje en klubb i Oslo, et lag eller forening som ivaretar interessene.

Forsiden
.
Aviser
Barn og unge
Bil
Bilder
Bilforhandlere
Bilutleie
Bokhandlere
Bolig
Bransjer
Bruktbiler
Bussruter
Bøker
Båt
Båtruter
Camping
Eiendomsmeglere
Elektrobutikker
Fergeruter
Flybilletter
Friluftsliv
Historie og kultur
Hobby og fritid
Hotell
Hurtigbåtruter
Interiørbutikker
Jobb
Kart og geografi
Klubber
Lag og foreninger
Ledige stillinger
Leiebil
Mat og drikke
MC
Motor
Møbler
Natur
Nyheter
Næringsliv
Offentlige etater
Opplevelser
Oppslagsverk
Overnatting
Reise
Reisebyrå
Rutetider
Severdigheter
Slektsforskning
Ting å gjøre
Togtider
Turistinformasjon
Utdanning
Været
Webkameraer
.

NZF-OA

img"NZF-OA er Norsk Zoologisk Forenings lokalavdeling i Oslo og Akershus. I dette området er vi et par hundre medlemmer, og et styre valgt av årsmøtet tar seg av de daglige oppgavene..."

4H Akershus og Oslo

img"4H Akershus og Oslo er et fylkesledd av 4H Norge. 4H Norge er en landsomfattende ideell barne- og ungdomsorganisasjon som er partipolitisk og religiøst nøytral."

NOF OA

imgNorsk Ornitologisk Forening, NOF, er en landsomfattende organisasjon for alle fugleinteresserte. Fylkesavdelingen Oslo og Akershus, NOF OA, har i dag 963 medlemmer...
.

Oslo Golfklubb

"Her på våre hjemmesider kan du lese mer om klubben, banen, juniorarbeidet og det pågående baneoppgraderingsprosjektet..."

Oslo Pin Club

pic"OPC er en ideell organisasjon som ble stiftet 24. februar 1992 for å samle olympisk interesserte samlere, gi dem et felles tilholdssted og utveksle informasjon..."

Oslo Modellbilklubb

pic"Oslo Modellbilklubb er en forening som har til formål å samle RC-bil interesserte personer i alle aldre. Vi har tre flotte baneanlegg som passer for forskjellige typer biler..."

Oslo Kajakklubb

"Vi er nå i 2007 landets største kajakklubb med ca 1.900 medlemmer. Hvert år tilbakelegger vi langt over 200.000 km i kajakk, primært i indre Oslofjord..."

Oslo Seilforening

"...Foreningen skal særlig arbeide for og legge forholdene til rette for medlemmenes utøvelse av seilsport i alle former, herunder etablering av havn og andre aktiviteter til seilsportens utvikling..."

Oslo Kamera Klubb

"Hver tirsdag i hele sommerhalvåret har Oslo Kamera Klubb arrangert tirsdagsutflukter for alle interesserte fotografer, - medlemmer som ikke-medlemmer..."
  .
an
.
 
.
.
Vipps Nord-Troms Web Om tjenesten - Om personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023
inord.net
inord.net
 Oslo | Bergen | Trondheim | London